سکوبندی آزمایشگاهی
سکوبندی اولین نیاز مهم هر آزمایشگاه می باشد که متاسفانه به آن توجه زیادی نمی شود. به بخش های میزهای آزمایشگاهی، کابینت آزمایشگاهی و سینک های آزمایشگاهی تقسیم می شود. سکوبندی آزمایشگاهی به صورت یکطرفه و 2 طرفه، قفسه دیواری، شلف وسط و کناری است.

در سکوبندی یکطرفه و دوطرفه، ساخت ابعاد به کارفرما بستگی دارد ولی اغلب آن ها در عمق 60 تا 80 سانتی متری ساخته می شوند. اسکلت کابینتها  معمولا از جنس پروفیل فولادی می باشد. بدنه و درب های کابینهای آزمایشگاهی از جنس MDF می باشد. در این قسمت هم با توجه به سفارش کارفرما، جنس بدنه سفارش داده می شود که میتوان بدنه را از جنس ف یا استیل نیاز تولید نمود. رویه ها معمولا از جنس  سنگ گرانیت، سرامیک ضد اسید، استیل ،hplو … می باشد.
ابعاد سکوبندی دوطرفه با عرض 120 تا 160 سانتی متر و ارتفاع 85 تا 90 سانتی متر است. در مورد قفسه دیواری هم ابعاد آن معمولا با ارتفاع 60 سانتی متر، طول 90 و عمق 30 سانتی متر می باشد. همچنین بدنه ی آن از جنس MDF با روکش های ملامینه و …است. درب های آن هم از جنس شیشه یا MDF و یا ترکیبی از هر 2 می باشد.

شلف وسط و کناری باتوجه به سفارش کارفرما ساخته می شود که از جنس پروفیل سبک 20 در 20 میلیمتر با پوشش رنگ الکترواستاتیک است. بدنه ی آن هم مانند موارد قبلی از MDF با روکش های ملامینه یا فرمیکا و ف ساخته می شود.

میز آزمایشگاهی یکی از پرکاربرد ترین تجهیزات آزمایشگاهی برای آزمایشگاه های پزشکی، الکترونیکی و … استفاده می شوند. میز توزین( ضد ارتعاش)، میز وسط، میز شستشو، میز تحریر و … میز توزین جهت استفاده برای لوازم آزمایشگاهیی که کار با آنها نیازمند دقت بالا و کمترین میزان لرزش میباشد استفاده می شود. میز وسط و میز شستشو در برابر مواد شیمیایی و حلال ها مقاوم می باشند. تمیز کردن آن ها هم بسیار راحت و جنس رویه آنها از سرامیک ضد اسید است.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Tiffany آیین نامه دورکاری برای شرکت ها و ادارات دولتی در شهرهای درگیر کرونا دکوراسیون مغازه دیجیتال مارکتینگ نهج البلاغه من انجام خدمات سئو و طراحي سايت دوربین های دیجیتال دل نوشته های من ـــــــــــ کارشناسی ارشد مهندسی صنایع ، گـرایـش مدیریت پروژه ــــــــــــ مؤسسه آموزش عالی زند